"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

February 8, 2011

SORRY FOR YOU

Assalamualaikum. dan selamat malam sume~

Tiba-tiba jerk terasa nak update entry belog nie.
tp agak lama termenung depan skrin nie sb tak tawu nak conteng mende.

NO IDEA.

Hmm..setelah lama d pkir-pikir, sy terengat sumthin.
Kat mane ntah sumber nie, sy nak sharing jer. Sharing is caring kan??

LET'S CHECK OUT HERE!!

Tak salah sy sumber nie mengatakan before kite nak tdo every nite, kte mesti mintak maap dengan sekalian-sekalian makhluk. Mesti buat tiap-tiap hari so dat Allah ampunkan dosa kite untuk hari tu. Mane tawu kan tiba-tiba jer ajal dah sampai. Lagipun nt rase tenang bila nak tdo sb org-org sekeliling kita dah maapkan kesalahan kita.

Haa...amacam? nampak senang kan? tp sebenarnye susah nak merendahkan diri utk say sorry kan? Sy paham perasaan tuh, sume org ade ego..may be ade yg tak dapat buat mcm nie, terpulanglah. Tp bende yg baek kenape kte tanak ikotkan? Org cakap bile kte mintak maap even kte rase itu bukan salah kte, nt hati jd tenang sgt n paling best after several day, org tuh sendiri akan datang say sorry jgk. Hati cepat tersentuh utk perkataan 'SORRY' tuh~

TOUCHING BEB!!

Ok, itu ajer utk tonite. Saje nak menambahkan koleksi entry. hehe. Lastly, I want 2 say SORRY for everyone. Semuga sy dapat lena dengan tenangnye malam ini~

Ehhh...nak smbung buat thesis semula. Huhhh...

 my thesis yg serabut..ohh thesisssssssss!!



Sorry for you,

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...