"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

July 19, 2011

Currently join ::Segmen Mari Menambah Follower::

Assalammualaikum..

Selamat tengahari!

Since dah terjumpa satu belog nih, yang menguar-uarkan satu segmen (ehh betol ke grammer nih) yang diberi nama cumel "Segmen Mari Menambah Follower", so taknak buang masa, terus join jer~


Korang taknak join?

Klik sini untuk sama-sama memeriahkan: belog Luna Lanun

Baiiiiiiiiiiii!!!
Photobucket

27 comments:

  1. hye kakak comel..follow cni :) uitm crews jgk laa ^_^

    http://syidamihat90.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. singgah cnie dari segmen sis luna..
    salam persahabatan dari ninie ye (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. Hai saya datang dari blog LUNA LANUN untuk mencari kenalan baru. Singgah sini dan terus follow. Chempaka sari follower yang tak tau keberapa sbb tak de nombor hehe... Jemputlah datang ke blog saya ye.

    Dari Chempaka Sari Si Kawan Baru

    ReplyDelete
  4. @ninie_azriena I visit u back later, nice 2 meet u too!

    ReplyDelete
  5. @Chempaka Sari kamu, tenks!! Jumpa nanti di belog kamu~

    ReplyDelete
  6. salam berkawan
    dari luna lanun

    do follow and read my blog..(^_^)

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. dtg dari segmen lunalanun..
    follow saya balik tau =p

    http://sukmabintara.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam kenal dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  9. FOLLOW SY TAU.... HEHEHE.. CUMEL BLOG NI.... http://sukmabintara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. terjah dari blog luna... nak tambah kenalan....

    ReplyDelete
  11. woot2..datang sini & follow:)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. asalamuaikum ...salam singgah..kak ita dah follow blog ne no 43...dari segmen LUNA LANUN....jemput kat blog kak ita lak ya...tq....

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan...singgah dr blog lunalanun....jemput singgah..

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. marina datang melawat dari segmen Luna Lanun

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. hai awk..
    sherot follow sini
    jom singgah blog sherot

    ReplyDelete
  16. fana datang menambah follower blog ni

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen luna lanun =) dan follow sekali.. hehe

    SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

    ReplyDelete
  18. anyz da follow cni,,hihi do follow me back ya! =))

    ReplyDelete
  19. singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

    ReplyDelete
  20. hye. singgah dan follow sini. jemput datang blog saya pula ye.

    http://izzatiliyanasabri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. woott... woott...
    cik reen singgah sini dari blog luna lanun. .. sudi2 la datang melawat dan follow belog2 cik reen jgk...
    love yaa...

    ReplyDelete
  22. Menjengah dari LunaLanun. Salam Perkenalan.

    http://cikieda.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  23. singgah sini taw dari blog luna lanun..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini dari segmen luna lanun..jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  25. Terima kasih di atas penyertaan anda. Diharap segmen ini telah mencapai objektif utamanya. Penganjur segmen baru hari ini berkesempatan untuk melawat dan follow peserta2 yg belum difollow sebelum ni. :)

    LATEST ENTRIES
    1. Mee Kari terbaik Di Kuantan! Perghhh!!! Mabeles!
    2. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita
    3. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki
    4. Tolonglah... Tak kesian ke dengan golongan ni?!

    ReplyDelete

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...