"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

January 3, 2013

Big plan on big year 2013

Assalammualaikum...

Huhhh dah agak n memang sgt lama aku tak bertapak kat sini. Rasa malas dah nak berblogging, malas dah nak menaip since jadi career woman nie. Mana taknye, 3 4 pagi baru balek dari opis. Sabtu Ahad? No more enjoy, work n work n work!!

But now aku dah bertukar kerjaya menjadi penganggur terhormat. Haha. Bangun pagi makan, suda makan tido, bangun semula, makan, tido..dan begitulah seterusnya. Rindu sgt suasana kerja macam dulu. Even hari-hari membebel tak de cuti, penat, nak rehat tp sekarang rasa keje lagi bes dari goyang kaki yg tak dapat apa-apa kecuali perabehkan wang yg sedia ada. 

Ohh ye, still not to be late to wish all of you 'Happy New Year 2013'. Semuga tahun baru ini memberi barakah kepada anda semua. Azam? Taknak lewatkan solat da...hihi  =P

Anyway, this year actually is a big year for me...haa nak tawu ape? Wait n see. Every entry lepas nie adalah entry bout that plan je... =)

Oke, bai. Xoxo.


P/s : I love 2013.

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...