"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

October 29, 2010

Exam mcm nasi ambeng??

Salam...

Selamat lunch sume...
emm...dah lame sy tak sempat nak update belog nie..
sbnyerr...

EXAM!!!

Kalau tengok surrounding student skang, sume dah serabut sebab symptom-symptom exam dah around de corner...saya ada terbaca 1 link symptom-symptom student bila nak final exam di fesbuk, n mmg kelakar sgt sb sume tue mmg ade kne mngena dgn sy...n sy pecaye korang yg student-student tue pon mesti dapat penyakit nie jgk..hihi...tp tak lama disease nie, abes je exam, terus sembuh!!

haha haha haha haha

Nak bergelak ketawa jgk, klik sini Student pnye ragam laaarrrr


Saya actually baru abes dr exam, subject ADVANCED PHOTOGRAMMETRY..mst korang engat sy kos klik-klik amek gambar tu kan? ahakss... sebenarnye jika itu yg korang pikirkan sekarang, sy nak bangkang 100%. Langsung bercanggah dengan maksud sebenarnye...haha

Okei-okei, nak cte sikit. Subjek nie juz pasal flight planning untuk dapatkan foto dr udara. Pastu the step processing belakang-belakang tu mmg bnyk. N data-data nie sume kne mengena dgn mapping. N de main kos sy adalah pemetaan@mapping. So, dats y sy kne belajar mende nie even sy sgt tak mengemarinya...ape bley watkan...sape suwo sy nak amek kos nie....salahkan diri sendiri!! 

ye...BAEK.

Dats all..dah paham kan??
Gud boy....gud girl!!!

Td pagi dalam mase 3 jam sy menjawab paper nie, sy langsung tak tawu pape. Kenapa yaa?
Nak kutuk sy tak studi la tu!! Owhhh tidak sama sekali. Kaw-kaw sy studi tp hampeh. sb apa?
Sb sy juz hafal skima jwpn yg disyor-syorkan rakan-rakan seperjuangan yg kononnya menganggap soklan seperti itu berulang utk sem ktowg. Tp ternyata tidak sama sekali.

From Question 1 until Question 6, I have no idea how to answer. SEYESLY!!
Ape lagi pastu, sy bantai+goreng sampai jd nasi ambeng~

sedap ke? sy tak penah makan sebab agak tak menarik+mungkin kurang selera~~
tp td sy terer giler goreng nasi ambeng dalam kertas jawapan..ahakz!!

N now, I become stress+tensen+ -ve thinking...sy menanges sekejap, sb sedey sgt. Sedey tak sempat nak khatam 1 buku memandangkan hanya gap 2 days. dan niela effect besar utk sy. Salahkan diri sendiri!!!

Yaaa,,,baeklah....
But, InsyaAllah....Allah itu ada. Semuga keajaiban ade suatu hari nt.

Kredit utk budak budget comeil nih sb sudi layan perasaan emo over sy yg ketara td. Sy dah sembuh!!
nak kenal die x? tgokla sini:   live.love.

Paper sy akan bersambung pada Ahad nt, 31 oktober 2010. jam 9 pg hingga 12 tengaharie..dan last paper 2 November.
Even sy dah kureng bersemangat akibat paper pg td, tp sy tak nak giv up lagi.  
The past is past, now I will begin again.

Semuga Allah memberkati sy.  
INSYAALLAH.
=)

Ya Allah....Give me strength back......


“Create your future from your future, not your past.” ~Werner Erhard

Anda adalah apa yang anda fikirkan. Fikirkan kejayaan, kejayaan akan jadi milik anda. Fikirkan kegagalan, kegagalan juga akan jadi milik anda. Jadi, apa yang ingin anda fikirkan? ~Osman Affan


wish me luck 4 both paper after dis,

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...