"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

October 14, 2010

KOREAN vs EXAM ???

KOREAN vs EXAM ???

Korang, tolong saya...
demam korea sy dah bermula.
Tp...
Kenapa mesti tyme sekarang..
Lagi seminggu nak exam kot..
Tolonggggggggggggggg....!!!

Sy kira ini jawapannya:
Arghhh...awk yg cr nahas, sape suwo!! Haa...hambek ko!! ahakz!!

Penangan korea sy dah bermula. Sekali dengan belog pon sy dah bisingkan dengan korea song...maaf yaa buk-buk dan bapak-bapak sekalian...sy minat gilerrr lagu nie...nak wat pape pun msti lyn video nih dulu...nak cr semangat studi pon sy akan open d eyes with dis song...harap memahami sy yg mmg mud tak betol nie....ngeeeeeeeee~

Tp korang jgn pulak jd seperti sy ya...exam dah dekat tp bila start melayan korea nie petanda tak baek la..(huhh..mintak di jauhkan)...nie sume akibat beberapa hari bertapa di rumah kawan-kawan sepuak saya..haha...~~korang, jgn marah yeaaa.... (^_^)


Okei, first, ini demam korea pertama....layannnnnn~~


Try dengar sekali, opcoz korang yg belum tgok akan teruja...haha...same wit me..


Next, demam yg kedua....ini kiut sgttt...layan~~


Ini hero pujaan member-member sy tuh...so kiutt....nak nset ni!!!!


Then, click sini...   fever......
-the place where we all get high fever!!!!!!-

Korang kenal tak die?? Mostly I predict knal la...femes kot..sy kenal die after watching his bes drama, klik ini ----->   'YOU'RE BEAUTIFUL'

Emmm....actually sy tak over excited sgt dgn die nie, takla termimpi-mimpi sgt die compare wit my member-member tuh..haha...cume, suke dengar lagu-lagu die...kiuttttttt!!!

Tadaaaa~~~
Itu saje utk pg buta nie...kepanasan yg melampau membuatkan sy tak dapet nak tdo...
waaaaaaaaaaaa (+___+).........tbe-tbe tengat kampung halamanku yg sgt dingin ketika waktu begini...
Tp okei jgkla, sy dapat mengstudikan diri utk TEST hydro esok... 

WISH ME LUCK!! =)


*malas layan korea sb nie la, kan dah tak boley STOP...adeiiiii....

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...