"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

December 15, 2010

AS LONG AS.....

Dear all readers,

Seems so long time I xupdate blog nih...tp actually sy selalu je bukak n tgok org pnye entry. Bila dah bce org pnye entry trus teruja nak update belog, tp bile dah log in jerk, trus  taderk mud...huhu
Emm hampir sebulan la jgk xupdate, last entry arie2 pun on 19 Nov 2o10.
N now, sy dah ade mud..


Hihi...lol!!

Neway, sy dah nak bertukar wajah baru. Bukan tukar muka kat surgery..NO NO NO!!
tp, muka baru content belog ini..hehe...

WHY? KENAPA? MENGAPA?

sebab belog sy b4 nie mcm terlebey 'feeling'...skang bukan tanak feeling, nak jgk, hehe..tp sy dah tanak feeling 'sedey' lagi. As long as sy dah dapat tawu makne idop sy, so sy rase nak berubah. Hidop sy sia2 jerk bile sy sia2kan die..kesiannye MY LIFE.

So, skang sy nak tersenyum je everyday. Nahhh,,,addicted 4 all of u..'BRIGHT SMILE'
peace (^_^)

senyum..tak perlu kata apa2 kan??

and..
as long as I have the precious people around me...I'll always smile.

 as long as i have my luvly mum n dad, i will always appreciate them!!

 as long as i have them, i feel how dis world so hepiness~


as long as they cheer up my life, I'll always smile~

as long as I have a fwen 2 describe my difficult journey, No reason y I should feel alone~


as long as i have my fwen 2 story my life, no reason y i should stay alone again..


as long as i have a fwen 2 discuss my future life, no reason y i should give up again~


as long as i have many fwen, i will always make my day only smilesssssss...


as long as i have a fwen 2 laugh, i'll not wonder how 2 create cute smile from me..hehe
AND.....

as long as ALLAH had meet me wif many people, i will definitely know there are a lot of people such fwen always be n stay by myside...N no reason y i should hope 4 de one dat never appreciate me!!!


NOW, I AM OFFICIALLY ESCAPE MYSELF FROM THE PAST SADNESS IN MY LIFE.
I'LL TRY MY BES AS I KNOW WUT IS THE AIM OF THIS LIFE....



*tak sabar nak update entry 'MY BRO WEDDING'..tgh tunggu pic jer nie..hehe

2 comments:

  1. siyesly tyme ni kita memang hitam gila kan

    ReplyDelete
  2. yker?
    xla.
    ampa ttp maintain fair n luvly.
    hihi

    ReplyDelete

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...