"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

February 21, 2011

Kisah satu, dua, tiga dan twitter.

Assalammualaikum...wbt..

Hye korang...jmpa lagi..tadaaa~

Untuk pengetahuan korang, sy tgh gumbira. Rase agak hepi buat masa skang, tak tawu la sb ape. Tp terus terang nak cakap dah taderk tensen-tensen n tekanan mental tuh. Alhamdulillah...

Skang tengah enjoy mendengar lagu baru, nak cakap baru, tak baru sgt kot. Saya nih jenis yg agak lambat nak minat sumthin-sumthin tuh..ble org dah minat, n lagu tuh dah masuk alam kuno, sy bru nak terhegeh-hegeh crik encik google, mr 4 shared n terus download masuk dalam Mrs YM dokumen. Harharhar.
Pape pun, rase enjoy sgt bila mengupdate belog sambil melayan lagu nie, nak tawu lagu ape?

Cuba korang search lagu SPIDER, KISAH SATU. May b ramai yang dah tawu pon. Dush3, blusher plezz~
Hehe. Terbaekkkk labah-labah.!! ~actly, nie mcm jiwangssss song la..huehuehue~

Ehh nak cerita sama korang la, saya baru mulakan ekspedisi sy menjelajah ke satu tempat.
Tengoklah cnie, nak join??


Haha haha haha. LOL!!

Lambat macam siput ke mentarang nih?
Biarla kan, asalkan sy mencuba bende baru dr ketinggalan terusssss..
Tp sy tak tawu nak godek-godek mende lagi dalam twitter nih sb terlampao senang~
kihkihkih dasar riak, takbur!!

Korang sekalian, silalah follow sy kalau rasa sy agak cumel.
Muntah ijau orang yg bace nih.
kahkahkah

Okeh, suda yaa. Mao smbung kije sekola.

Suda hampir sampai status mama baby pon ade keje sikola lagi...ape bule wat kan~~

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...