"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

March 15, 2011

JANGAN pandang camera CONTEST

Macam tak pecaye je join contest nih. Neves neves neves, macam amek exam. Before nie bukan tak penah join, tp mmg langsung tak penah join pon sebarang contest mengontest nie. Alasannya malas.

Tapi sekarang di sebabkan gambar-gambar sy mmg almostnye tak nak pandang kamera, n mmg takkan pandang pon, sbnye nk ikot style profesional camera man, cessss yker?? So dari d campaknye ke dalam recycle bin, baek kite taruk kat sini. Bole jgk gedik-gedik isik masa lapang untuk diconteskan. Haha. 


JANGAN PANDANG BELAKANG CONTEST

 Cik empunya penilai dan penganjur.

Nak join? Sempat lagi, tp b4 pukol 12am bersamaan 15 March tahun ini.
Dialu-alukan pesaing-pesaing eden, masuk sini :   dyanzjha

Okeyh, sume syarat dah di penuhi dengan confidentnye~

Agaknya pic nih oke ke? Terlebey keibuan semacam jer!! Tapi suke dgn kanak-kanak nih sb diowang sudi beri cooperation 100% tuh..besar nt diorang mst nak join contest mcm nie jgk kot!


 Adek adam, adek zara, nt mak tit belikan cekelat ea kalau mak tit bertuah..
kihkihkih sesi memujuk~
Oke, harinie saham jatuh merudum, dapat cop status 'ibu'..wingwingwing~

Nak tag sape ea...ok, let's see the lucky person..JENG JENG JENG!!



Okeh, dah siap.Sekian.

Am I Lucky? Opcoz no!!  T______T
Photobucket

2 comments:

  1. woooww!!
    pesaing femes tuh!
    kte tgok sape yg menang yaaaa..
    ^_^
    haha~

    ReplyDelete

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...