"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

March 1, 2011

Terbaek dari Hikayat Merong Mahawangsa

Well...well...well...

Seperti yg korang sedia maklum ini cte bikin sy talak sabar maaa mao tgok. Nampak mcm bes!!
Jom kita tgok ape yg ade d sebalik cte inih pada 10 MARCH nie..layannnnn~



Keterujaan semakin bertambah bila sy dah planning dengan kawan-kawan on 10 Mac nie utk spend day tgok cte nih..hehe.. Hope terbaekkkk dari KRU nie takkan menghampakan sy n sape-sape kat lua nun yg sgt teruja utk filem nih. Support industri tempatan MALAYSIA!!!!

Kawan-kawan sy sila jgn menghampakan sy ketika sy teruja nih. Jgn sape-sape tarik diri tanak tgok cte nie last minit yaaa...Jangan biarkan daku kiciwa lagi~~

Ok, bai!

 Lagi 9 hari nak smpai 10hb..lamenyeeee~

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...