"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

July 24, 2011

::Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya::


Assalammualaikum...

Uhh.....after bersegmen dengan cik luna lanun, kali nie sy berbesar hati pulak nak join segmen nih, "Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya..."

Ce click sini : 1 2 3!

Sy yang agak giler glemer, sume nak join!! Haha

Neway, thanx utk korang yang rajin terjah belog burok sy n ramai jugak yg follow. Sungguh tak sangka. Terharu den! N sowie sgt sb masih ada belog-belog yg belom sempat sy terjah menerjah balek disebabkan intenet yg mcm siput..nak buat entry baru pon agak susa...(ciss...padahal join segmen bole pulak!hehe).... Terpaksa la tunggu balek dari perantauan nih n berpeluk cium dengan streamyx kat uma tuh...after jumpak streamyx nt, sy jengok ehh belog korang, yea...i loike STREAMYX!!

Ehhh salah promote..hihi..

Okei-okei, meh sini nak promote kat korang sume jom pakat-pakat join segmen cik lulu nih..bukannya susa pon kan? Selain bole tmbh kenalan, indirectly kte sebenarnya mengeratkan silaturrahim even masing-masing juz kenal via alam maya jerk.

So, ape tunggu lagi?? Let's join it.


Owritez guys, see U olls again yaa!!
Photobucket

3 comments:

  1. salam..

    singgah malam folo ur blog.

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

    ReplyDelete

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...