"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

July 27, 2011

Yang Tak Terluah

Assalammualaikum...

Ada masa sesetengah perkara itu tak dapat di luahkan
Ada ketika yang hendak diluahkan tak terluah
Ada waktu sesuatu itu perlu diluahkan tapi ta
k jua terluah

Korang penah tak feeling pelik macam nih? Kalau tak penah, nak salute u olls 10 kali! Apa yang korang pikir agaknya bila korang terjoin dalam this situation?

Korang macam nih tak?

"Nak luah, ehhh tak patut. Nak luah jugak, emmm okeila, tapi ehhhh jap, masa tak sesuai ler..tunggu dulu lah. But..but..i think knape mst nak tunggu? Luah jelah, uhh uhh..peduli hape! Tekad, nak luah jugak. Yes finally!"

Macamnie jugak ke korang? Ke sy jerk yg dah terkena penyakit tersangkut-sangkut nih? Erk!

Photobucket dush dush!

Lets sayla;

If I luah, may be ade effect buruknye n may be ade jugak effect baik. Taknak amek risiko so which one is better? But if I dun't say, ......Arghhhhh..seyes nt jadi giler n sy pulak bukan yang jenis suka pendam.

Ok. Confius n dunt want to decide yet. Duduk diam-diam jelah!

Ok, baiiiiiiiiiiiiiiiiii

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...