"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

October 9, 2011

Off-day from stress!

Assalammualaikum...

The day off from any assignment or any stress!

At 12.am, after class project management, we're driving like a crazy. Going to B.Tinggi AEON Klang..Motif nak tengok tv besar!

Terbaekkk lah! Sume orang dah keluar dari situ, ktorang baru nak masuk..tiket ape pun tak booking. Maen redah jerk dengan harapan kaunter wayang masih di bukak!

Amazing, we're lucky...wing wing wing~~

On-going watch a movie n already by a ticket. Ceriter Johny English. Asalnye nak layan al-hijab but muvie tuh dah start. So, layan Mr Bean je lahh


Oke, sesi tayang tiket n diorang dah tak jadi marah aku sb kaunter stil bukak. N cadangan nak pegi redah midnite muvie tanpa booking pape tiket tuh dari aku..so sume bengkek je takot tiket habes....hehe

Popcorn tak bole miss..lagipun semua dalam kebuluran after habes kelas tadi..tanpa sempat makan pape pun dari pagi sampai malam, terus blahh keluar ke JJ b.tinggi n now layan pop corn jerk. Huwwaaaaa..T_T


Oke, nih dah nak balek. Terus carik tempat sesuap nasi..(^_^)

Neway, ceriter tuh bes n rasa letih nak gelak lagi....n paling penting cte tuh dah buat kitorang lupa pasal kisah kebuluran kitorang tu...haha

N then baru petang td kitorang recover balek niat asal nak tgok al-hijab. Akhirnya sampai jugak hajat di hati even ceriter tuh bagi aku agak tak stabil n tak scary pon. Uhuk!

xoxo. Nytez peeps!

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...