"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

March 30, 2011

4 my dearest fwen, keep in touch k!

Assalamualaikum...

Gud morning!!

Jam 4.44 am , dan sy maseh d McD menyiapkan keje sikola yang berlungguk-lungguk. Mase-mase tenat sebagai student mmg sgt membuatkan diri rase serabut dan selekeh. Tak sempat makan, mandi, nak enjoy, nak leypak. Bikin stress. Tapi masa untuk update belog maseh ade!! well.... hikhik

Dah lama nak update entry nih. Tapi disebabkan masa yg terhad untuk keje-keje berfaedah saje..cewahhhh, kononnye laa.. dan disebabkan intenet mcm mentarang, kalau balek kedah n datang balek shah alam pun maseh dok loading lagi..terus terbatal hasrat d hati tuh. Dan sekarang terima kaseh untuk McD seksyen 2 kerana beliaulah sy dapat mengupdate belog serebeh nie. Incik McD, speed brpe ehh? Pakai wireless ape? 

Tersebutlah kisah pada 3 hari lepas, dh basi kan? Kalau sggup baca, roll it smpai abes yaaa.

Ehh tetibe pix nie kua. Hahaha

Tujuan pix tuh di femeskan sebab nak bgtawu, (pelik, perlu ke nak bgtawu org? ntah...layan jela) on 26th/March/2011 sy bersama kawan-kawan seangkatan telah mengadakan lawatan ke Putrajaya. Hehh..bukan lawatan la, ceremony! Menyambut ulangtahun kelahiran kawan ktorang. Mmg terbaekkkk la layan Putrajaya~ The best ever place in Malaysia. Proud of it.

Tuan punya hari jadi merangkap gadis paling cantik malam tuh,

Single and available. Oke, bole masuk line dengan keizinan sy. 

Kalau nak tahu, kitorang malam tuh makan dalam ketakutan. Yg diimpikan padang rumput yg sgt gebu kat depan bgunan Mahkamah tuh, tp terus tukar plan after nampak abang-abang hensem berbaju uniform biru kat situ. Siap tiup wisel lagi tuh. Kacau line betol la!


Kasihan kan? Hanya beralaskan surat khabar, dalam ketakutan dan tak bole buat bising. Leher tuh tepaksa di pendekkan. Gara-gara abang-abang berbaju biru.

Kek ciput inilah yang ktowang belasah malam tuh. Kek perasa kotak. Haha.

Sempat mamam 1 slide jerk, tak mampu habeskan sb bau kotak kek tuh. Tak bes!

Sesi penyampaian hadiah bermula. Mummy kasik hadiah~ Kad jer sebenarnye!

Pix nih paling di gemari. Lambang friendship. I loikeeeeeeeeee. 5 star!!


Adegan-adegan seterusnya;







4 my dearest fwen,
                     Happy besday.
                     Remember ALLAH always with us.
                     Dunt play-play yaaa~

4 all my beloved fwen,
                    Kalian sume adalah terbaek dalam hidup sy~
                    Never ever forget this memories~

Okei, bai. Mao pulang rumah.

Besdayku dalam kenangan.
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...