"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

September 9, 2011

THE CAVE OF THE GOLDEN ROSE!! Can't wait la der!

Assalammualaikum...

Tak nak membebel panjang-panjang dah.
Cuma nak tulih di sini, can't wait for dis!!!

Kakak dah lama tunggu nak tengok cte nih, ok thanx tv9~

Ehh kejap, tyme nih aku dah ade di unibesiti..waaaaaaaaaaa!! Oke, plan nak appeal hostel macam terpaksa di cancelkan, so...misi mencari uma sewa..itz juz for ;

THE CAVE OF THE GOLDEN ROSE!!
Every Sunday at 1o pm
Watch on tv9

P/s: Selalu peluang itu datang bukan pada masanya sehingga kita terpaksa memilih untuk menerima atau tidak.

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...