"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

December 5, 2011

Superb Ombak Rindu.

Assalammualaikum...

Tak nak tulih panjang-panjang.
Juz nak state superb duper triper terbaekkkkkkk muvie *Ombak Rindu*

RM 14 berbaloi sgt!

Oke, ini dalam toilet.Sekian.

Nak jadi Izzah jugak!

Bergegar cinema Bukit Tinggi bila sume yang ade kat situ bertepuk tangan after ceriter dah habes, around 2.45 am. Haha. Aku pegi layan midnite. Ok ape? Even pegi merempit, dari shah alam ke Klang Bukit Tinggi, dalam hujan renyai-renyai, tersesat pulak sb dah lama tak singgah situ, tapi takpe. Sampai-sampai je terus rasa nak demam!

Bila tengok Ombak Rindu lagi rasa nak demam. Bila tengok Aaron Aziz menangis tak henti-henti pun terus rasa nak demam. Bila terfeeling dengan lagu tema by Hafiz dan Adira pun terus rasa nak demam. Bila tengok kereta *Hariz--AAR lagi rasa nak demam panas!!

Oke, non stop fever! I wanna watch it again next week!


P/s: Dua malam nie asek terengat slot Izzah tepi laut. Mcm tenang sgt suasana masa tu.

3 comments:

  1. ingat date dengan saya pulak next week, Ombak Rindu tau tau tau!!

    ReplyDelete
  2. ajak la aku. ajak la aku. haha. nnt kite feeling nanges same2. hehe

    ReplyDelete

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...