"Ya Allah, bahawasanya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu ialah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu,kekuatan itu kekuatanMu,kekuasaan itu
kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindungan Mu.Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah,jika sukar
mudahkanlah,jika ia (dari yang) haram maka sucikanlah,jika masih jauh dekatkanlah,berkat waktu Dhuha,Keagungan, Keindahan, Kekuatan dan Kekuasaan Mu,
limpahkanlah kepada hamba-hamba Mu yang saleh. Amin

July 24, 2014

Offer raya, LETGO baju bertandang.


Assalammualaikum.

Salam Ramadhan 26H / 24 July 2014


Pejam celik pejam celik..makk aiii dah nak raya. Terasa bumi ni berputar terlalu laju. 24 tu tak cukup untuk aktiviti harian kan? Tengok-tengok esok dah nak raya. Dah siap preparation ke uolls?

Alhamdulillah..walau bagaimanapun, kita bertuah sebab masih berkesempatan menunaikan rukun Islam yang ketiga ini dengan penuh rasa cinta kepada Pencipta kita. Lagi-lagi sape yang dapat kejar lalilatul Qadar tu, masyaAllah sungguh bertuah! Lagi 3 hari je menjelang raya, macam-macam perasaan ada, sedih barangkali Ramadhan dah nak berlalu pergi, tapi at the same time, very happy sebab tahun ni beraya bersama suami. winkwink. ;P


Baju raya dah sedondon, tinggal shawl je belum dapat shopping lagi. Hihi. Takpe sebelum balik kampung esok, nak terjah dulu butik-butik tudung. Express sudah. Kuih raya pun iolls tunjuk-tunjuk je. Sebalang untuk ibu mertua then sebalang untuk ibu saya. Yeyyy! 


SELAMAT HARI RAYA UOLLS, 
MAAF ZAHIR DAN BATIN.



Pengumuman! Pengumuman!


Kita nak LETGO satu baju ni, pakai masa bertandang haritu. Siap kain sekali. Kalau saper ada terkenan or nak save budget uolls boleh la contact kita, by wassup je hokey, no call at all (Ruby-018 4718098). Kalau komen kat sini, mungkin saya terlambat reply. So plez wassup yeee.


Size: If interested, just wassap me okeh sebab saya takde measurement yang complete.
Colour :  Cream yellow
Price : < RM160 
Condition : 8/10
Type: Jubah manik. Kain luar tu kain net.
Status: Still available until now 24/07/2014




Cantik tak? Gerenti cun lagi!


Condition baju ni 8/10 memandangkan saya pakai hanya 5 jam masa bertandang tu. Manik-manik tu still in good condition taw sebab saya siap hantar dry clean lagi after dah pakai masa majlis haritu. Then simpan dalam almari. Tapi macam berdosa pulak membazir, simpan je baju tu, tak de orang nak pakai pun. Tak baik taw! So, uolls yang pengantin bajet macam saya ni, di recommendkan sangat buy this item...hehe. Murah je yang. Malas iolls nak berkira duit ni, asal ada orang pewaris baju ni sudah kan. Terhapus dosa membazir. hikhik.




Kenan tak? Lai Lai.


P/s: Sape nak order shaklee pun boleh dengan saya ye...klik here;  

Saya Pakar Nutrisi Anda,
FB:   Aisy' Humaira
FB pages:  Love.Healthy.Life with Shaklee
SMS/Wassup:  018 4718098

COD: Hulu Langat, Ampang, Wangsa Maju, Bandar Sri Permaisuri, Kepong

No comments:

Post a Comment

Lots of Love for your comments. Thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...